Pentru cei care au pasit deja pe bancile scolii, oferim serviciul de AFTER SCHOOL, serviciu specific scolarilor din clasele I-IV.

Programul AFTER SCHOOL incepe la ora 11.30 si se termina la ora 19.00 (in cazuri speciale la ora 19.30).

De asemenea, programul cuprinde transportul copiilor  de la scoala la sediul nostru in conditii de siguranta maxima, urmeaza servirea pranzului (se gateste in bucataria proprie), dupa care, facultativ somn sau relaxare.

Dupa aceasta perioada de acomodare, se trece la pregatirea temelor, care se realizeaza sub asistenta si indrumarea invatatoarelor (cadre didactice cu gradul I si II), engleza intensiv (zilnic). Inainte de plecare, se mai ofera o gustare.

 

Activitati recreative (lectura, auditii muzicale, vizionare filme, desene animate, activitati in aer liber, diverse vizite la muzee, teatre, etc.);

Testare psihologica - fise de evaluare;

Asistenta medicala pediatrica;

 

After school RAZA DE SOARE isi asteapta cu multa caldura micutii cu inocenta si veselia lor, pentru ca impreuna sa formam noua generatie.

Parintii vor fi instiintati saptamanal, la o adresa de mail, de programa, meniul si activitatile din cadrul AFTER SCHOOL din saptamana respectiva.