Gradinita RAZA DE SOARE va intampina cu multa caldura, atentie, intelegere, si totodata cu mult profesionalism si seriozitate in educarea micutilor.

Dupa cum o stim prea bine cu totii, noi, alaturi de familie, formam la aceasta varsta frageda  caracterul, educatia, vointa, sensibilitatea si modul in care copilul va porni in viata. De aceea personalul nostru este specializat (el insusi avand copii mici) in invatamantul prescolar, la un standard ridicat, creand astfel un echilibru foarte bun intre deprinderea notiunilor educative si joaca.

 

Limitele de vârsta ale copiilor : 2-7ani;

 

Grupele de copii :

baby : 1,5-2 ani;

mica 2-3 ani,

mijlocie  3-4 ani ;

mare-pregatitoare (prescolari) 5-7 ani (dupa caz) ;

after school.

    

Programa educationala a gradinitei respecta normele metodologice ale M.E.C., urmarind pe intreaga perioada a ciclului prescolar urmatoarele:

- dezvoltarea creativitatii, expresivitatii, atentiei si simtului de observatie in proiecte didactice specifice fiecarei varste;

- pregatirea copilului cu notiunile si regulile necesare integrarii in invatamantul primar.

 

   Gradinita RAZA DE SOARE asigura:

- un personal didactic format din cadre didactice cu gradul I si II;

- asistenta medicala;

- consiliere psihopedagogica la cererea parintilor;

- predarea limbii engleze (intensiv), a limbii germane, a limbii franceze;

- activitati extrascolare (vizite, spectacole, serbari);

 

In ceea ce priveste alimentatia, meniul este preparat zilnic in bucataria proprie, folosindu-se alimente proaspete: carne de pui, vitel, piept de curcan, iar baza mancarii se face intotdeauna cu legume de sezon.

Parintii vor fi instiintati saptamanal, la o adresa de mail, de programa, meniul si activitatile din cadrul GRADINITEI din saptamana respectiva.